torstai 18. helmikuuta 2016

MyöhäAamulla oli tämän väristä.


Huomaa naakkapari.
Niillä oli varsin vaaleanpunainen tuokio siinä vieretysten oksalla.

Jompikumpi niistä tai joku kaveri tuli pihallekin nauttimaan tarjotuista kuivan sämpylän paloista.
Harakka oli kuitenkin uskaliaampi ja napsi roskapöntön kanneltakin. Naakka vain maasta.

Rosvoluola löytyi lintujen ruokintapaikalta, pöllin takaa piilosta.

Tänään oli taas kiireinen päivä. Oli psykiatrisen hoitajan aika kylän terveyskeskuksessa ja puolitoista tuntia sen jälkeen nuorisopsykiatrian polilla rinnakkaisaika kuopuksen kanssa. Se meni omalle hoitajalleen, mie omalleni. Saipahan taas puhua sielunsa kyllyydestä. Vai voiko sitä ikinä niin paljon puhua?

Kävästiin Tokmannilla ostamassa öljyä autoon, mutta kauppa oli ihan sekaisin. Taas ne muuttaa järjestystä, vaikka vasta muuttivat. Just ku on alkanu päästä jyvälle, mikä missäkin on. Ehkä se on tarkoituskin, että ihmiset haahuilis eksyksissä, kuluttais kaupassa enemmän aikaa, kävelis pidemmän matkan ja tekis enemmän heräteostoksia. Tällä kertaa öljyt löytyi alushousujen vierestä, ku akkainvaateosasto muuttui autotarvike- ja työkaluosastoksi ja homma oli puolitiessä. Tietääpähän, mihin kauppaan ei tartte vähään aikaan mennä. Tosin on siellä vieläkin joulusuklaat puoleen hintaan, Juhlapöydän konvehdit n. 4 euroa normaalihinta ja siitä puolet pois, ei oo paha hinta. Sama rasia näky olevan ääsmarketissa yli viis euroa.

Terveyskeskukseen oli joku menny kauheasti verta vuotavana, oli oikee verijälki tieltä sisälle. Epäilen nenäverenvuotoa, sehän on joskus tosi runsasta ja kun se tulee peittämättömästä paikasta niin ei imeydy vaatteisiinkaan. Tosin onhan nyt liukkaita paikkoja, ties vaikka olis kaatunu. Nenälleen?

Repsahdin tilaamaan netistä repun, joka on ihan liian kallis meikäläiselle. Tai kuopus sen sieltä löysi, kun tilasin sille 4 euron venytyskorun korvaan ja käskin selata, löytyskö muuta mitä tarttis, kun postimaksut tulee sitten kuitenkin siihen... en aatellu, että niin kallista, mutta ihastuin itsekin siihen heti kun näin. Kumma, ettei se nyt näytä niin hienolta, kun se on jo tilattu... kuvassa näyttää aika isolta, mutta kun katselin mittoja, niin ihmettelen mitä photoshoppausta siinä on mahdettu käyttää. Verkkopankissa maksaessani tuli jo moraalinen krapula, kun näkyi jäljellejäävä saldo...

Sain palkan parista työpäivästä ja maksoin sillä sen mun joogaretriittini, josta sisko lupas maksaa osan synttärilahjana, mutta ei oo puhunu sen jälkeen enää mitään siitä... Joogaliittoonhan se minut liitti, se on 25 euroa (ja sillä sain kurssista alennusta sen 14 euroa ja risat) ja se vie minut opistolle, hakee minut pois ja hoitaa koiria sen aikaa ja lupaili se että olis mahollisuus viedä minut autolla ihan kotiin asti, kun mulla on ne koiratkin mukana ja junamatkailu hankalaa niiden kans yksin, niin enhän mie nyt ala siltä enää rahaa penäämään :) tosin on se saattanu unohtaa sen kyytimislupauksenkin.

Lukiolainen oli puolestaan lupautunut tarjoilijaksi vanhojentansseihin, ja mie ehin psykologi- ja kauppareissuni jälkeen silittää vähän sen tarjoilijanpaitaa (löyty taannoin 7 eurolla just semmonen pitkähihainen valkoinen kauluspaita ja tänään saunakamarin vaatekomerosta musta liivi) ja kyyditä sen koululle, sitten söin ja kohta jo piti mennä lämmittään saunaa. Saunan jälkeen hakeen tyttöä pois koululta. On se hyvä, että on tämmönen kuski, jolla ei ole muita velvoitteita juurikaan, eli lähinnä työtä.

6 kommenttia:

 1. Puuh, kyytimiset... oon tässä viikolla ollut kyllä kuskina ihan omiksi tarpeiksi, kun järkkäävät potkijaisia ja Wanhojen tansseja ja ja ja ja... Lupauduin vielä keittämään tansseihin kahvit, kun on se iso perkolaattori mulle tuttu ja nuorille ei. No, pääsenpähän vähän näkemään sitä touhua sisältäkin päin enkä vaan pelkkää esitystä illalla.

  P.S. Reppu on hieno ja varmasti hyvä ostos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mun ei onneksi tarvinnu olla kahvinkeittäjänä :)

   Poista
 2. Hyvännäköinen reppu. En itse ole reppuihmisiä. Tuntuu että joku voisi tonkia huomaamatta selässä olevaa reppua... näin kaupungissa asujana.

  Toivottavasti siskosi tosiaan edes osankin muistaa lupauksistaan. Pitäisiköhän sun varmistaa ihan että on muistanut ajankohdan koiranhoidolle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luulis muistavan, kun on ite viikonloppuhommissakin siellä opistolla. Tosin juuri niiden hommien takia mietin, pääseekö se edes viemään minua...

   Poista
 3. Onpa kaunis vaaleanpunainen aamu.
  Kiirettä on pitänyt sinullakin. Minä laitoin kirpputotille myntiin muutaman repun just joku aika sitten. Kirjoitan siitä kokemuksesta kunhan kerkiän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos se oli jotain, mitä täytyy sanoa "kokemukseksi", niin odotan mielenkiinnolla kertomusta :)

   Poista