lauantai 27. helmikuuta 2016

50.

Kunnioitettavat viisikymmentä postausta koossa tässä blogissa! Aaltoja! Oon laittanut niitä lyhyitä otsikoita, mutta tuo on oikeastaan aika pitkä ääneen sanottuna :)

Olisin suonut, että olisi ollut jotain hienoa postattavaa, mutta tämä on taas päivä, joka on mennyt pilalle päänsäryn takia. Olisi se voinut mennä pilalle muutenkin, mutta se särky nyt oli päällimmäisenä... jo yöllä alkoi. Ajattelin vielä illalla, että en uskalla juoda sitä yhtä Happy Joetakaan, joka on ollu jo viikon jääkaapissa, kun pelkäsin päänsärkyä. Ei auttanut juomattomuuskaan, särky tuli kuitenkin. Muut juo, mie kärsin krapulat. Oli Happy Joekin tyhjentynyt yön aikana, vaikkei mun toimesta.

Hieno ilmakin oli, aurinkoi paistoi (paistaa vieläkin) ja silleen, mutta ei voinut ajatellakaan ulos menoa. Yritin lievittää huonoa omatuntoa ajattelemalla, että nyt on pää kipee ja sillä selvä. Nyt vaan parannellaan sitä ja ulkoillaan toiste. Vaikka illalla, kun ei aurinko enää paista. Saattaa kuulla hyvässä lykyssä pöllön huuteluakin. Jota mie en sivumennen sanoen oo viime aikoina enää kuullut. Mihin lie pöllö lähtenyt.

Jaa, tytär sitten pudotti isäsä läppärin niin, että se hajosi. Pitänee ruveta sitten vieroittautumaan kun ei koneaikaa riitä kaikille entiseen malliin... oon kyllä ollukin ihan liian riippuvainen viime aikoina tietsikalla istumisesta. Ja harmittaa tietysti muutenkin, ei se mikään halpa vehje ollut...

Meillä näkyi tänään ennätysmäärä tiklejä; kerralla seitsemän! On sentään jotain muutakin kuin tavallisia tinttejä. Ja naakkoja ja närhiä. Harakoita ja pikkuvarpusia.


8 kommenttia:

 1. Mull on vissiin niin kehnot antimet lintulaudalla, että vierailijat on tyystin kadonneet. Ihan silloin tällöin vaan käväisee. Vai onko niin, että en vaan huomaa kun olen töissä? Toisaalta ei ne siemenet hirveesti vajenekaan. Luulis nyt, kun lunta on tullut vaikka miten monta päivää, että alkais jo kelvata, kun luonnosta ei niin helpollä löydy.

  Toivottavasti sun päänsärkysi helpottaa ja pysyy poissa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täälläkin on tosiaan ollu talvia, että linnut on hävinneet. Ne ilmeisesti siirtyilee, jos nyt ei suoranaisesti muuta.

   Poista
 2. Onnea 50. jutusta!
  Mulla on sama juttu, muut juo ja minä saan krapulan eli migreenin.

  Eikö kotivakuutus korvaa koneesta yhtään?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mies teki vahinkoilmoituksen, mutta saa nähdä...

   Poista
 3. Voihan kökkö tota sun päänsärkyäs!! (ihan uteliaisuudesta kysyn, ootko koittanut sitä juomaa?)
  Tosi upea ilma oli tänään, mutta sisältä, töissä, mäkin sitä ihailin. Silloin kun olin siellä, missä on ikkunat :)
  Harmitus läppäriä. Meinasin kanssa kysyä, että eikö vakuutus korvaa, mutta muistinkin sitten, ettei se vakuutuskaan oo aina ihan yksselitteinen juttu, että onko sellaista edes...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole! Sillon oli särytön kausi, kun se tuli, ja unohdin... unohdan kaiken, mikä ei ole silmien eessä. Menenkin heti laittamaan :)

   Joo, on semmonen kotivakuutus, jonka pitäs periaatteessa korvata osa. Ans kattoo...

   Poista
 4. Onnittelut postauksista :) Ikäväikävä mikreeni, joku on saanu avun magnesiumista. Jokainen on kuitenki yksilö.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saattaahan se jollakin oireilla magneisiuminpuutoskin migreeninä... eipä tuo ota jos ei annakaan. Nyt syön vitamiinia ja magnesiumia ja juon Helmin yrttiteetä, enkä sitten tiedä, mikä auttoi, jos auttaa :)

   Poista