keskiviikko 17. helmikuuta 2016

Rangaistus

Aurinko paistaa jasmikkeessa olevaan lumeen
Mulla on menny ihan selvästi into tuohon joogaan. Tai joogaaminen sinänsä on kivaa, mutta jotenkin se porukka herättää minussa negatiivisia fiiliksiä. Ikäviä energioita virtailee niistä ihmisistä - ei tosin kaikista. Ensi viikolla piti olla väliviikko, kun on koulujen loma-aika, ja olin iloinen siitä, mutta sinne tuleekin yksi ryhmäläisistä vetämään joogan. Täytyy kai sinne sitten mennä, ettei väliaikainen vetäjä luule että sitä väheksytään.

Mie kun vaihtelen sitä paikkaani siellä melkein joka kerta, niin taisin taas mennä jonkun omistushaluisen tyypin nimikkopaikalle, kun se niin mielenosoituksellisesti löi mattonsa siihen todella lähelle, vaikka tilaa olis ollu paljon, kun täysi ryhmä ei ollut paikalla. Eikä vastannut, kun juttelin jotain smalltalkia. Kaipa se luuli jotenkin rankaisevansa minua tulemalla liian liki, mutta mie otin sellasen lempeän ja suvaitsevan asenteen ja kauhoin menemään viis veisaten siitä, että välillä oltiin ihokontaktissa. Ei mua häirinnyt, mutta sitä sitten tuntui häiritsevän, kun joutui siirtyilemään aika ajoin,  mutta itsepä asettui tarpeettoman lähelle, sali oli puolityhjä kun se siihen tuli. Niin, tavallista enemmän ehkä oli vielä niitä alustan ulkopuolelle ulottuvia liikkeitä.

Oli muuten se sama paikka (tosin eri ihminen) kuin silloin aiemminkin, kun jouduin häpeämään mentyäni jonkun omalle paikalle.

Pää on kipee. Tulee aaltoina; yhdessä hetkessä sattuu kovasti, hetken päästä saattaa olla ettei satu yhtään. En joutunut ottamaan migreenilääkettä eilen enkä yölläkään, mutta en enää muista monettako päivää on pää kipee. Jos joku varais mulle hierojan ajan, niin menisin mieluusti... mulla tökkii jo se ajan varaaminen. En kehtaa soittaa.

Rekrytoin eilenkin jo isäntää soittajaksi, kun vahingossa laitoin väärän puhelinnumeron mobiililipun saajaksi, kun tilasin tytölle ja sen kaverille junaliput. Että olis pitäny asiakaspalveluun soittaa ja kysyä, miten asian kans menetellään, voiko sen väärän nron perua tai jotain. Kävi sitten ilmi, että numero oli kyseisen kaverin äidin, mutta sinne väliin oli livahtanut yksi ylimääräinen nolla, että tuskin se meni minnekään. Olkoon, otin mie paperitulosteetkin. Kyllä tytöt reissuun pääsee. Menevät tätilään, siis mun siskon luo, missä olivat viime hiihtolomallakin

Se ei muuten enää ole hiihto- vaan talviloma. Koululaisillakin. Niin se maailma muuttuu! Tosin perunannostolomaa ei oo ollu enää vuosikymmeniin...

Tässä on ne aiemmin mainitut sukat paikatuilla jämälankavarsilla. Minusta tuo värimaailma on ihan hauska ja yhteensopiva, vaikka onkin monenlaista eri kirjavaa lankaa ja sitten kuparinpunainen tai oranssinruskea varvasosa. Ainaki tän koneen näytöllä ovat ehkä hippusen kirkkaammat värit kuin luonnossa. Möykyt johtuu housunlahkeista siellä alla. Nyt ei muuten särje päätä. Kumma homma. 

Puhelinkin on kumma. Eilen se oli pudonnu netistä -  asetuksissa sanoi, että on wifi-verkossa, mutta kuitenkin messengerissä sanoi, että hakee verkkoa. Eikä löytänyt, vaikka haki koko päivän. Käynnistin uudelleen, ja sitten tulikin viestirypäs, joka oli ollu jonossa ties kuin kauan. Viestiäänien kuulumisessa on jotain kummallisuuksia, välillä kuuluu välillä ei. Emmätajuu sitä. Ja tosiaan se kuluttaa virtaa akusta välillä tosi vauhdikkaasti, vaikka mua viisaammat on kattonu, ettei siellä pitäs olla mikään sovelluskaan auki. Eilen tai toissapäivänä otin sen latauksesta, kun siinä oli virtaa 100% (nyt taas vihloo päätä kovaa) ja kun viiden minuutin kuluttua katsoin, oli virtaa enää 98%. Viidessä minuutissa kaksi prosenttia pois. Tänään se taas on kuluttanut saman verran noin neljässä tunnissa. 

Kaikenlaisia kummia asioita on maailmassa. Kohta pitää taas lähtee hakeen tyttöä koulusta, pääsee ajoissa kun liikuntatunnit on peruttu jonkun liikkasalissa tapahtuvan tapahtuman takia.

14 kommenttia:

 1. Tuntuisi itsestäni oudolta mennä johonkin keskittymistä tarvitsevaan (kuten oletan joogan olevan)ihmisten keskelle jotka kokisin pahansuopina... eikö se ole vähän kuin menisi hakemaan hyvää ja deletoisi sen huonolla seuralla... ei sitä kyllä odottaisi.

  Muututko ihan toimettomaksi kun ei olekaan loman takia lasten kyydityksiä tms.? Ihan huolestuttaa tämäkin asia...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elän toivossa, että kun olen vähän toipunut, saatan ehkä pystyä aloittamaan jonkin pienen projektin. Joko hyödyllisen tai hauskan. Aloittamaan ainakin.

   Poista
 2. Kuulostaa kyllä ne joogatyypit lapsellisilta. Meillä oli tossa koululla jumppa ja siellä oikein vitsailtiin, että paikkoja vaihdellaan, ettei fakkiuduta. Nyt ei olla saatu vetäjää, tai saisi, mutta maksaa mansikoita.

  Sullahan on varsinainen lomasuma tulossa. Lasten talviloma ja sitten se oma vielä. siitä sun omasta olen tosi iloinen sun puolesta, jo oikein oodtan, että pääset sinne.

  Mulla on niin vanha toi puhelin, että se pitää ladata melkein joka puhelun jälkeen. Eilen puhuin niin pitkään, että siitä piti tehdä lankapuhelin, siis ladata samalla kun puhui. Nyt varmaan aivot sumenee :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, siellä on kyllä fakkiuduttu, mutta mulla on joogaohjaajan lupa "sekoittaa pakkaa". Mitä lapsellisempi kanssajoogaaja, sitä sitkeemmin autan sitä näkemään maailmaa vähän laajemmin. Alkaen joogasalista.

   Poista
 3. Rupes ihan naurattamaan toi teidän joogameininki :D. Aika erikoisia tyyppejä siellä :D. Tsemppiä vaan niiden kanssa, hyvin toimittu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No on se joo. Puhelimet lentotilaan (tänään kuulin hiljaista keskustelua kauempaa, ettei se lentotilakaan riittäis, vaan pitäs olla kokonaan virta pois) ja omat paikat ja mitä vielä... ei ole ihme, jos motivaatio laskee.

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Niistä tuli ihan vahingossa iloiset!

   Poista
 5. Huvittava joogatyyppi :D

  Kivat sukat! Lisää väriä elämään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä oo ainoa. Siis oikeesti, jos on niin tärkeää se tietyllä paikalla olo, niin miksei reilusti tule sanomaan, että voitaisko vaihtaa paikkoja, kun haluaisin olla siinä? Olen mie ennenkin siirtynyt, kun joku ihminen on pyytänyt, ja perustellutkin vielä hyvin asiansa.

   Poista
 6. Mä sain eilen ihanat oranssi-vihreät sukat jotka oli kuin mulle tehty. Kuopuksen kaverin mummu oli kuulemma kutonut läjän sukkia jaettavaksi ja olin tullut äidin mieleen. Otin onnellisena ja kiitollisena vastaan!

  Mutta sun sukat on kyllä vielä upeemman väriset!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oranssi-vihreä kuulostaa sellaiselta väriyhdistelmältä, mitä mieki voisin käyttää sukissa...

   Poista
  2. Ne on jotakuinkin tällaset: http://www.huuto.net/kohteet/villasukat-kasinneulotut-7-veljesta-polkka--k-38-40-uutuus/388637244

   Poista
  3. No miks ne on pilannu hienonvärisen langan tuollaisilla valkoisilla mustatäpläisillä raidoilla?

   Poista