perjantai 19. helmikuuta 2016

Hiiva

Meinasin, että teen sämpyliä, kun viimeksi tehdyt oli niin hyviä... ne "omasta päästä" kiukkuisena tehdyt. Ja kun pitää paistaa muutakin jos uunin kerran lämmittää. No, eihän mulla ollu gluteenittomia jauhoja tarpeeksi ja piti pistää sitä sun tätä, ei niistä tuu kuitenkaan hyviä. Ja nestettä on liikaa. Ehkä hiivaakin. Tätä se on aina ku tekee omasta päästä, ei onnistu toista kertaa tekeen samalla lailla, vaikka haluais. Toivottavasti edes kana riisipedillä onnistuu hyvin. Kuopus kyllä sanoi äsken, että "täällä tuoksuu samalle kuin puukässän luokassa"... !!! Sanoin, että toivottavasti ei maistu puulle kuitenkaan. (edit: ei maistu puulle, mutta suolaa olis tietty saanu olla enemmän)

Vein tytön kouluun, kolmen tunnin päästä hain sen pois, käytiin kaupassa ja taas parin tunnin päästä vein sen ja koulusta haetun poikakaverinsa sinne pojan luo. Hirveetä oli ajaa sitä huonokuntoista, loskaista tietä...

Mutta sitten mulla olikin pirteyttä lähteä mukavalle kävelylle koirien kans, nekin nautti pitkästä aikaa irrallaanolosta. Tosin ei kauaa, toisella sattui kai selkään ja toinen on yleensä muutenkin aina mun kantapäillä, kun se on irti taluttimesta. Nyt varsinkin, kun oli polullakin paljon lunta ja osin mentiin umpihangessa.


Sumu laskeutui päivän aikana. 

Luonnon erikoisuuksia. (Ei tosin tuo renksu varmaankaan)

Itsetehtyjä erikoisuuksia. "Iloinen vilkuttaja"

4 kommenttia:

 1. Hieno sumu siellä. Meillä on ollut tasaisen harmaa päivä.

  Koirat on siis tosi kiltit kun pysyvät sun lähellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ne kauas lähde, ellei näe jänistä, toista koiraa tai muuta mielenkiintoista... ja paksussa hangessa ne ei pysty helposti juoksemaankaan.

   Poista
 2. No todellakin iloinen vilkuttaja! Meidän ukkelilta on tainnu vehkeet tipahtaa...

  Mullakin on ollut yhtä kuskaamista tää viikko, josko nyt helpottaisi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Piti Lightroomissa vähän muokata kuvan kontrasteja, että sai vilkuttajan ilmeen näkyville :) nyt olis taas lumiukkokeli... ja ennusteen mukaan jatkuu pitkälle eteenpäinkin.

   Poista